Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Feministky chtějí zrušit lesní školky

Možná se zeptáte, jak? Kdože? Proč zrovna feministky? Ale ano, je to přesně tak. A vedou je k tomu čistě ideologické důvody jejich ismu.

Týdenník Echo24 publikoval informaci v článku Marksová-Tominová. Ministryně 'nevím proč', že ministryně je již sedmá v pořadí, kdo návrh zákona předkládá, jelikož ten prý vznikl ještě za Topolánka. Ten, nebo onen? nejedná se dnes již o zcela jiný zákon než ten o firemních školkách? Nezměnily se cestou nějaké ty parametry? Inu, změnily. A já bych ještě Echo poopravil. Paní ministryně si na bezvědomou jen hraje - já nic, to mí předchůdci a výbory ten zvláštní zákon připravili, protože tuší, že to bude průšvih a je třeba to svést na někoho jiného. Feminacistka Tominová má však dle mého skrytou agendu, a zákon je již "její" - jinak by zákon přece nepředkládala. A to právě onou poviností registrace v zájmu takzvané "ochrany spotřebitele", tedy dětí a rodičů.

Návrh podporuje též jiná paní, Radka Maxová, nedopatřením předsedkyně parlamentní komise pro rodinu (to si snad dělaj prču), feministka z Ano-NeStrany, ehm. hnutí, líp už bylo, která proslula např. pohrdavým postojem k právům otců na výchovu svých dětí a obecně vystupováním proti střídavé péči rodičů. 

Co vede feministky těchto ráží k prosazování špatného zákona o dětských skupinách a dalšímu zaplevelení právního řádu o nesmyslné předpisy?

Je to poměrně jednoduché. Předepisuje jim to ideologický rámec, který již od dob pána a paní Myrdalových, kteří byli ideovými strůjci švédského sociálního státu s podtextem neomarxismu (Marxová, to je nomen omen) u znárodňování dětí státem, které je v severských zemích běžné. Tento ismus vychází z přesvědčení, že stát se umí o děti postarat lépe než vlastní rodiče, kteří jsou k výchově dětí nevhodní a jednoduše nesvéprávní a blbí. Takový ismus se totiž feministkám líbí a hraje jim do noty.

Odtud tedy i odpor ke střídavé péči u rozvedených rodin, neboť jediná snaha dle tohoto ismu je dostat takové děti do péče státu.

Prostě socialismus na entou.

Tedy závěrem:

Milí rodiče, pokud chcete mít u nás ideál švédského sociálního státu, kdy je normální, že vám dítě s pomocí juvenilní justice vezme sociálka jako ve Finsku, protože jste ho třeba plácli po zadku, nebo mu nedali čokoládu a ono to řeklo ve škole kamarádovi, protože se stát o to dítě dle této ideologie o děti postará lépe, můžete i nadále volit ANO a ČSSD - a podobné socialistické sra-jdy, kteréžto na odpovědná místa umísťují takovéto ježi-baby, kteréžto pak vámi vytoužené sociální blaho jistě prosadí, samozřejmě i s věcmi, se kterými jste původně ani náznakem nepočítali. Nic není zadarmo.

Pokud však chcete vychovávat své děti dobře a po svém a podle svých pravidel a myslíte si stejně jako já, že kompletní rodina (s otcem-mužem a matkou ženou) je tím nejlepším místem pro výchovu dětí, pak se držte kolem těchto politicko-sociálních výstřelků a stran, které je produkují, obloukem a spravte o tom celé své široké a daleké okolí. Cesta výše zmíněných ministryň totiž vede do sociálně-politické stoupy.

A milí individualisté, pokud si myslíte, že za pár desítek let bude pod vedením podobných kádrů někdo, kdo vám bude vydělávat na důchody, tak vám musím připomenout, že se pletete. Takovéto sociální experimenty zaručí pouze jediné - lidé nebudou chtít víc, než dnes, přivádět děti na tento svět, což povede k horší demografické krizi než po morové ráně a vlna přistěhovalců a uprchlíků důchodový fond nevytvoří. Ve zkratce: Půjdete z práce rovnou do truhly, nebo v lepším případě nejdřív bydlet pod most a až potom do truhly. Adios, klidnej důchode.

Tedy pokud si chcete užívat důchodu ze společného eráru, aniž byste se museli namáhat s výchovou většího počtu dětí (3-4 děti jsou v tomto pohledu ideální stav), nevolte už nikdy tu socialistickou pakáž. Na vaše důchody budou vydělávat v majoritě jen dobře vychované děti dobře vychovaných Čechů. Nejsou dobře vychované děti, není důchod.

A odbočku na úplný konec, jelikož se to nakupilo od doby, kdy jsem nepsal moc článků: 

Můj osobní názor je ten, že takovéto ministryně a poslankyně bychom k moci vůbec pouštět neměli. Bohužel tyto mají podporu socialistů a také agenta Ano-NeBureše, jehož Ano-NeStrana si sice hraje na pravici, ale žije z miliard ukořistěných Ano-NeBurešem ze státních dotací, tedy socialistickou cestou. Bohužel je u nás stále ještě dost totálních blbců, kterým stačí dát u metra koblihu, nebo předhodit několik zrušených státních zakázek za pár miliónů (které budou muset být vypsány znovu, ale pro jiné kámoše) a oni ho pak volí, i když zrovna vůbec nikde nekandiduje (jako v posledních volbách do místních zastupitelstev). No ale co čekat od strany kde je lídrem Babiš, že? Vždyť krom jeho obchodů s řepkou olejkou, resp. biopalivy, za které má ze státního rozpočtu každým rokem pár miliard na zemědělských dotacích, ho vcelku nic jiného příliš nezajímá a tak kývne socialistům na kdejakou blbost. Symbióza socialistů. Pojistit si tyhle obchody je pro Ano-NeBureše absolutní priorita, sledujte to... Dotace jsou zlo. Mimochodem Ano-NeBureš je sám socialista už od doby, kdy obchodoval za totáče se zahraničím. Jen si představte, kdo z vás to tehdy mohl dělat... To je člověk z lidu, co se vypracoval od nuly? To - ani - náhodou. A nemluví ze mě slepá závist, jak si někteří jistě budou myslet nebo i psát do diskuse. Já jsem poměrně dobře zabezpečen. A je mi jedno, jak je šikovný a jak usilovně pracuje, což nepopírám. Vadí mi ale ten přístup a de-facto zlodějina za bílého dne, které já prostě nikdy nebudu a ani nechci být schopen. No a teď už jen čekám, kdy mi zruší účet... páč tohle je taky Babišovo.

Další moje většinou zcela politicky nekorektní články naleznete zde: http://dalibormusil.blog.idnes.cz/

Autor: Dalibor Musil | středa 22.10.2014 12:05 | karma článku: 27,70 | přečteno: 1966x
  • Další články autora

Dalibor Musil

Kremloboti a Ruský autoterorismus reloaded

V četných internetových diskusích potkávám zanícené kremloboty praktikující vtip "ale vy zase mlátíte černochy", kteří na kritiku Ruska reagují výčtem špíny na Američany. Je ale třeba připomínat hlavně ruské máslo na hlavě.

10.2.2016 v 12:03 | Karma: 19,90 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Dalibor Musil

Není uprchlík, jako uprchlík, pane Gaucku

V článku o neúspěších Anděly Merkel na místním babiDnes se psalo o výroku německého prezidenta Gaucka směrem zemím východnímu bloku, jehož jsme součástí. Rád bych panu prezidentovi vzkázal něco, co si za rámeček nedá.

21.1.2016 v 12:15 | Karma: 42,43 | Přečteno: 2465x | Diskuse| Politika

Dalibor Musil

Zamrzlí vědátoři hledají, proč se neotepluje...

Občas se stane, že se něco nepovede. Když se to ale povede opakovaně, bude asi něco špatně. A když se studium Globálního oteplování nepovede kvůli přemíře ledu na polárníích čepičkách, vypovídá to o oteplovacím konceptu samotném.

7.12.2015 v 12:16 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1505x | Diskuse| Věda

Dalibor Musil

Adopce dětí homosexuály?

Chystá se na nás změnový zákon hrubě zasahující do rodinného práva a především do práv dětí. Paní poslankyně Pavlína Nytrová se rozhodla to tak nenechat a zabránit přijetí drzého zákona. Podpořme jí.

14.9.2015 v 12:03 | Karma: 37,30 | Přečteno: 2985x | Diskuse| Politika

Dalibor Musil

Biopaliva v parlamentu - šaškárna na entou

Dnes brzo ráno jsem se náhodou podíval na přenos z Parlamentu ČR, kde se probírala dotace 100% bionafty z řepky olejky a nevycházel jsem z údivu.

10.4.2015 v 12:33 | Karma: 35,73 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Bystroň tvrdí, že balíčky od Ruska nedostal. Stěžuje si, že se stal obětí kampaně

27. dubna 2024  9:12,  aktualizováno  9:25

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň se ohradil proti článku magazínu Der Spiegel,...

Kanada přispěje české iniciativě na dělostřeleckou munici. Přidá i na drony

27. dubna 2024  8:55

Kanada poskytne další peníze na ukrajinskou výrobu dronů a na českou iniciativu, jejímž cílem je...

Rusové v noci ničili ukrajinskou infrastrukturu, znovu útočili i na Charkov

27. dubna 2024  8:05

Sledujeme online Rusko v noci na sobotu zaútočilo na energetickou strukturu Ukrajiny. Ve třech oblastech poškodili...

V Česku přibývá nakažených malárií, nemoc si lidé vozí z dovolené

27. dubna 2024  7:29

Po útlumu v době covidu-19 opět roste počet Čechů, kteří se v zahraničí nakazili malárií. Loni jich...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném