Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kytt

19. 4. 2010 13:13
to víte že jo

ach jo, to vaše "teď" v označování LGBT komunity znamená jedno století... jak jste mohl takhle zaspat? No a co, že vám přijde divné, že by homosexuálové mohli mít rádi děti - vždyť to jsou pořád lidi, ne dobytek. Mně taky přijde divné, že je většina heteráků svolná k tomu tvrdit, že mají rádi děti - věřit jim to taky nemusím, mají na to zrovna tak málo důkazů jako homosexuálové. A vůbec, když jsou děti takový problém, tak bych je zakázala, a ne že se budeme přetahovat, kdo má snad děti rád víc, jestli heteráci nebo homosexuálové. Je to prostě mýtus, že takzvaná normální rodina s otcem a matkou dá dětem něco víc než jiné rodiny. Nedá, maximálně tak nefunkční stereotypy, které si chudák děcko ponese s sebou do života.

0 0
možnosti
DM

-Dee-

19. 4. 2010 14:43
Re: to víte že jo

To je divné, na Wikipedii přejmenovali kategorii omosexuální lidé na LGBT lidé teprve minulý týden. Nejde o to jak se čemu říká ale jde o podstatné ROZŠÍŘENÍ oblasti o které se mluví, víme? Takže nejsem to já, kdo zaspal...

0 0
možnosti
P

PetrVobo

19. 4. 2010 12:38
Jeste ze ze zasady na nic neprispivam

Aspon jsem usetren podobnych zkoumani kdo sbirku financuje.

Pro humanisty a altruisty: Platim nemravny dane, to musi stacit.

0 0
možnosti
S

SantaKlaun2

19. 4. 2010 13:37
Re: Jeste ze ze zasady na nic neprispivam

R^

0 0
možnosti
V

viveka77

19. 4. 2010 12:35
Tak jestli

Tak jestli budete přispívat jen takovým neziskovkám, kterým nepřispěl nikdo kdo by se vám nelíbil, tak dost ušetříte.

0 0
možnosti
DM

-Dee-

19. 4. 2010 14:45
Re: Tak jestli

Nejde o to, že jim přispěl.. jde o to, že je minimálně spolupropagují, tedy organizují společně... Když by jim dali dar a nechali by si to pro sebe, jako já dlouh léta předtím, bylo by vše OK. Ale růžová lobby to používá a bude používat jako své PR.. a to je chyba.

0 0
možnosti
A

Alfie

19. 4. 2010 12:27
Nechápu

Nechápu, co má společného kvalita výchovy dětí s tím, co dělají jejich rodiče/pěstouni spolu v posteli?

Nebo snad myslíte, že heterosexuální pár, který se uchází o adopci, je prověřován i na to, zda spolu doma neprovozují BDSM nebo jiné "nekřesťanské" praktiky?

0 0
možnosti
S

SantaKlaun2

19. 4. 2010 12:21
.

Na žádné podobné projekty nepřispívám a už jsem vyléčený i z nákupu časopisu Nový prostor u bezdomovců. Proč? Na stanici metra Budějovická je denně k vidění chlápek s časopisem. Je dost vlezlý, lidi i dobíhá a časopis vnucuje, byť slušně (ale vlezle). Stál jsem tam jednou frontu u pekařství, k chlapíkovi přišel nějaký jeho kumpán a začali se domlouvat. Dost hlasitě. Slyšel jsem něco jako "To zkopírujeme na barevné kopírce", "Na to lidi naletí" apod. Pochopil jsem z toho, že chtějí vyrábět falzifikáty kosmetiky, falšovat jejich nálepky a krabičky  a prodávat je. Takže tím jsem už nadobro skončil z podporou kohokoliv a čehokoliv. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném