Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Old Nord

10. 9. 2011 10:17
Štatistika

V  zdeformovanej spoločnosti (sociálnym inžinierstvom?) nenájdete relevantné čísla,  sú nežiadúce.  Z toho dôvodu sa dopátrať pravdy koľko teplých je infikovaných v pomere k zdravým  jedincom spoločnosti, koľko "neprispôsobivých" v pomere k majorite spáchalo trestný čin atď.  tieto čísla sú zatajované. Úplne jednoduché riešenie - s pravdou štatistických čísel na svetlo. Spoločnosť to potrebuje ako soľ.

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

10. 9. 2011 11:21
Re: Štatistika

Podle vaší "logiky" je nezdravá nejen homosexualita, ale i např. příslušnost k jakékoliv křesťanské skupině, protože některé sekty odmítáním lékařské péče nebo vyčleněním se ze společnosti způsobují, že v průměru jsou křesťané nemocnější a mají horší sociální dynamiku (schopnost přejít do vyšší sociální třídy).  Zkuste také někdy myslet hlavou.

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

9. 9. 2011 7:33
Nejen AIDS

taky žloutenka a další pohlavně přenosné choroby.

1 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

7. 9. 2011 22:15
to je ale ludolfovina

Normální člověk si nejprve zjistí informace, ty potom analyzuje a nakonec dospěje k nějakému závěru. Omezenci typu pana Musila vedení nějakou hloupou ideologií postupují opačně - mají předem daný závěr a tomu přizpůsobují fakta.

Realita je totiž malinko jiná - vysoký počet nakažených homosexuálních je totiž determinován něčím jiným než je homosexualita jako taková. Těmi faktory je mimo jiné historický vývoj, protože HIV po USA rozšířili především homosexuální prostituti a proto dostala  skupina homosexuálů hned do startu vyšší promořenost. Dále mezi homosexuálními muži je vyšší promiskuita - jenže k té má sklony každý muž, navíc ostrakizací homosexuality jsou k nestálým vztahům homosexuálové nuceni, pokud ovšem nezvolí celibát (mimochodem, z hlediska zdravotních komplikací je celibát nebo i pozdní zahájení sexuálního života problematické). Páry muž-muž jen mají ve své komunitě větší šanci. V neposlední řadě hraje roli i to, že heterosexuálové díky "osvětě" pánbíčkářů unikají diagnóze.

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

7. 9. 2011 23:36
Re: to je ale ludolfovina

Každý muž má sklony k promiskuitě, ale jak je vidět, ti normální častěji používají mozek.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

2. 8. 2011 8:57
Zajímavé

Vzhledem k tomu, že v některých afrických státech je promořenost HIV více než nadpoloviční, dá se z toho usuzovat, že tam buď hodně používají transfúzi nebo že jsou všichni homosexuální?

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

7. 9. 2011 23:40
Re: Zajímavé

V Africe je to s tou promořeností trochu jinak. Nemoc homosexuálů a feťáků je to v Evropě a Severní Americe.

Zajímavé je, že třeba v Británii v poslední době se zvyšuje promořenost v populaci nad 50 let u obou pohlaví. Babičky totiž létají do Afriky užívat si s ebenovými krasavci. No a jelikož po menopauze se antikoncepce neřeší, tato populace kondomy moc nepoužívá.

0 0
možnosti
D

Dita_1

1. 8. 2011 10:38
Nějak Vám chybí podstatné informace

1. Nakazit se heterosexuálním vaginálním stykem je nepoměrně těžší, než nakazit se při análním sexu. Pokud bychom tedy vzali gaye provozujícího anální praktiky, heterosexuální ženu, která je neprovozuje a heterosexuálního muže, který je neprovozuje, všichni tři by byli stejně promiskuitní a všichni tři by se setkali se stejným procentem hiv+ partnerů, logicky by se nejpravděpodobněji nakazil onen gay a nejlépe by z toho vyšel daný heterosexuální muž.

2. Pokud mezi homosexuály počítáte i lesby, bylo by fér říct, že ty jsou na tom z hlediska nákazy mnohem lépe, než heterosexuální ženy - na celém světe je s jistotou doložen pouze jeden případ takového přenosu, přičemž je nutné zdůraznit, že dotyčné provozovaly praktiky, při nichž došlo k viditelným poraněním.

3 0
možnosti
D

Dita_1

1. 8. 2011 10:39
Re: Nějak Vám chybí podstatné informace

3. Opomíjíte skutečnost, že gayové, patřičně poučeni z dosavadního

vývoje, se začali chovat zodpovědněji, kdežto heterosexuálové právě díky

iluzi, že se jedná o nemoc gayů a narkomanů, prevenci poměrně

zanedbávají. Trend ve způsobu nákazy se tedy povážlivě vychyluje směrem k

heterosexuálnímu styku.

2 0
možnosti
OR

oskie98

1. 8. 2011 10:13
Argument?

''Jeden doktor podnikl pátrání u nakažených heterosexuálně a zjistil, že každý z nich se nakazil od někoho, kdo patřil do jedné z výše uvedených tří rzikových skupin'' -- a tito nakažení heterosexuálové nakazí další heterosexuály, kteří žádné spojení s rizikovými skupinami neměli ...

0 0
možnosti
DM

dmusil

1. 8. 2011 18:09
Re: Argument?

Výsledkem bylo, že takové nenalezl... netvrdím, že např. v Africe dnes, kdy je v některých aglomeracích nakažen každý třetí, takoví neexistují.

0 0
možnosti
OR

oskie98

1. 8. 2011 10:11
Takže

Takže to necháme tak, protože si to ''zaslouží'' ?

0 0
možnosti
DM

dmusil

1. 8. 2011 18:12
Re: Takže

Ale ne, preventivní program je potřeba - ten s primárně primární prevencí, který naučí naše děti čistotě před manželstvím a věrnosti v manželství. Navlíkat v rámci tzv.preventivního programu gumu na banán zvládne kdekdo, ale jiný smysl, než navádět k témuž v praxi to mít nebude.

0 0
možnosti
L

lesicatko

1. 8. 2011 9:39
Iste

A keby ľudia boli ešte aj uvedomelí a dokonalí , už by sme žili v komunizme...

Aké jednoduché, že ?

0 0
možnosti
BT

bedik

1. 8. 2011 9:23
jste....

...přijel z Vatikánu či odkud,spousta mladých lidí žije sexuálním životem a právě ten kousek gumy chrání jejich zdraví. Samozřejmě , že věrnost je důležitá, ale co ti nevěrní........možná by bylo dobré  je upálit, tak jak to bývalo u katolíků zvykem

3 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném