Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slyšel jsem o jednom snad ze slovenska. Tak s omluvou, jak jsem ,,koupil, tak podávám".

Údajně jde o metodu RCG (po slovensky=retiazom cez gule). Jinak zdravím ;-)

1 0
možnosti
Foto

díky, od srdce jsem se zasmál... to jsem opravdu nečekal.

0 0
možnosti

Hezký blábol, zvláště pak to křesťanské uzurpování si morálky pro své vlastní cíle. Vážený autore, zaprvé morálka je soubor pravidel, jak se chovat k druhým abychom jim neškodili, tj. jak maximalizovat svou svobodu aniž by to bylo na úkor svobody a komfortu druhých. TO je morálka, tak se evolučně vyvinula. Křesťanství si naprosto trapně přisvojilo morálku jako vlastní vynález (spolu s monogamií - jako kdyby předkřesťanská helénská civilizace třeba monogamní manželství neznala, že) a ohání se tu židovským desaterem, kde zhruba pět (podle denominace) přikázání je všeobecně společenských, v podstatě univerzálních morálních zásad, které byly brány jako základ společenské normy ve většině předkřesťanských společností (Kottak - Kulturní antropologie) jednoduše proto, že bez jejich dodržování se společnost rozpadne (zkrátka jsou to příklady teorie sociálních her) a pět pak už židovských výkladu vztahu k bohu a další náboženské agendy.

Sexuální morálka má ovšem jednoduchou normu (samozřejmě v mantinelu daném zákony): dobrovolný souhlas obou/všech zúčastněných a neohrožování svobody/neobtěžování komfortu kohokoli jiného. Jak například aplikujete vaši křesťany zcela účelově nadoktrinovanou věrnost (sex odvádí od rozjímání o bohu a velmi dobře si všimli, že patologičtí jedinci, kteří v sobě zcela dokázali potlačit vášně sexuální byli těmi nejvášnivějšími a nejlepšími evangelizátory) na dospělého člověka, který nemá z jakýchkoli důvodů partnera se kterým by byl ve svazku, a zároveň má pohlavní pud, hm? S jakou drzostí si dovolujete mu nařizovat, ať svůj pud ignoruje/potlačuje a kdo si myslíte, že vám k tomu dal oprávnění?

1 2
možnosti

stejnym pravem, jako vy a vam podobni detem ve skolach rikaji, ze homosexualita a promiskuita je zcela normalni a aby tak povinne zili, ze tim" daji cirkvi na frak".

2 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném