Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím proč do toho pletete nějakého Bureše a nějakou řepku. To, že senátor a ministr pro věci zbytečné, pan Diensbier, je svým způsobem myšlení zařaditelný mezi alternativní inteligenty, je snad každému jasné, řepka, neřepka, Burešové, Neburešové (tady by se měli ozvat všichi nostelé poctivého jména Bureš ;-D;-D;-D). A jestli máte problém se sopučasným ministrem financí, to snad s Diensbierem nesouvisí, to je váš problém.

0 0
možnosti

:-)  ProzraĎte mi,, prosím důvěrně, co s tím má společného Babiš, kterého nemáte silně rád, jak je vidno z komolení jeho jména. Předsedou vlády je Sobotka, pokud je Vám známo....při Vašem vzdělání !  RvRvRv

1 0
možnosti

Babiš s tím má společného hodně, sliboval, že ušetří a povede stát jako firmu. Opravdu myslíte, že by firma trpěla pobočku, která generuje další a další nesmyslné výdaje? Sliboval, jak ušetříme, ale takhle šetření opravdu nevypadá. Já vím, sliboval, že ušetříme tím, že chytne pod krkem daňové poplatníky a taky tím, že odhalí ty zlodějiny, kterých je zhruba ve výši ročního deficitu, ale to mu snad nikdo nevěřil.

0 0
možnosti

Blb.i jsou nezničitelní.

4 0
možnosti
Foto

Mě by ty kvóty tak nevadily, kdyby aspoň byly kvóty na kvóty....aby se nám sviňky tak nemnožily.;-)

Jo, souhlas.

4 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném