Diskuse

Sestřel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stavět tady vedle sebe jakési  ukrajinské "zlo" a ruské zlo to je poněkud podívné.

Jak to všechno začalo,  demonstrací studentů za asociační dohody kterou diktátorský president nechal zmasakrovat, potom přišli drsnější chlapíci a ti si to s těmi těžkooděnci rozdali a nakonec vyhnali nenáviděného presidenta, který mimo jiné klidně věznil presidentskou protikandidátku atd. atd.

Tož to Ukrajinci snad nemají právo se vměšovat do svých vlastních záležitostí, já bych řekl že ten Majdan to byla jejich soukromá věc,  do které hlavně neměl srkat svůj vojenský rypák Putin, než se do toho začal vojensky vměšovat Putin tak v tom žádný nacionalismus nebyl. A to když nějací nacionalisti začnou vyhlašovat nezávislost tak má vláda dělat co ???? Já myslím že Ukrajinci dělají jen to co by dělal každý i Rusové, i Němci a USA.

2 2
možnosti

Američani s EU do toho zasahovali poněkud dříve.

1 0
možnosti

S článkem vcelku souhlasím, jen k tomu zlu na obou stranách - Ukrajina napadla nějaký cizí stát ? Ukrajina někomu ukradla nějaké území ? Ukrajina poslala neoznačená vojska  do cizí země ? A nebo si jen Ukrajina chtěla udělat pořádek ve své zemi a Rusku se to nelíbí ?

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Ukrajina nikoliv. To vměšování EU a američanů bylo celý na levačku a ukázka vidlácké diplomacie

1 0
možnosti

Ten, kdo separatistům poslal resp. dovolil poslat systém BUK, má na rukou krev nevinných lidí a měl by se zodpovídat. A prodejny automobilů mají na triku všechny oběti nehod že?

Hezký den

1 4
možnosti

Bože , bože zač tě tak potrestal na rozumu.

Takže ono dodávat jakýmsi separatistům zbraně včetně obsluhy schopné sestřelovat civilní letadla ve výšce 10 km je totéž jako prodávat automobily.

A proč potom to ten Váš kouzelný dědeček Putin zapírá že takto jen obchoduje s automobily. ;-D

4 0
možnosti

Konečně myslící člověk!

R^

2 3
možnosti

J65a94n 50R22á42ž

18. 7. 2014 15:54

Písete správně, ze zlo je na obou stranách. To mne vede k názoru, ze je rozumnější zaujímat k dění na Ukrajině neutrální postoj....i k dyž: Zlo,stejně jako dobro je přirozenost člověka. A zejména zlo se dere na povrch vždy,když je vnějším vlivem spuštěno. A ukrajinské oboustranné zlo bylo spuštěno na Majdanu. Nehodnotím, kdo je větším viníkem toho , že ze spravedlivého rozhořčení které přivedlo na Majdan první demonstranty zůstalo jen a pouze zlo,  jen konstatují, že spouštěčem neblahých událostí byl Majdan a chybný odhad všech zainteresovaných stran, jaké důsledky bude mít probuzení všech dosud skrytých či potlačovaných  averzí.

6 4
možnosti
Foto

Přirozenost to není. Ale kdesi kdysi se něco zvrtlo a od té doby jsou lidé vpravdě takoví. Ne všichni a ne vždy... ale v zásadě máte pravdu. Neměli bychom ale rezignovat na původní přirozenost člověka, která je dobrá a vede k dobru.

A ano, i já zachovával neutrální postoj, ale tohle soudruzi přehnali.

0 0
možnosti

J63a25n 60K48r77a33u34s

18. 7. 2014 15:49

Myslím, že bylo bývalo lepší, kdybyste o problematice, o které nemáte ani ponětí, fakt nepsal. Aspoň mi vysvětlete, jak budete zaměřovat cíl bez přehledového lokátoru.

8 7
možnosti
Foto

Co třeba na interním lokátoru? Evidentně se jim sestřel povedl i přesto, že bylo oblačno. museli tedy vidět letalo přilétat jinak, než opticky.

http://www.ausairpower.net/PVO-SV/9A317-Stations-TELAR-MiroslavGyurosi-1S.jpg

0 0
možnosti

Smekám klobouk před takovými experty jako jste Vy pane Musile. Raději se mýlit nevím s kým než mít pravdu s Putinem. Oficiální místa v USA i v EU v podstatě mlčí, Vy už všechno víte.

4 3
možnosti

Obyčejný člověk neví, ale fabuluje. Protože je již mnoho lži a podvodu o tomto konfliku a nikdo se v něm nevyzná. Desinformace na obou stranách! A strach z třetí světové války a z konce evropské kultury je na obzoru.

3 0
možnosti
Foto

Přečtěte si dnešní Novinky a vojenského experta Martina Kollera. A pak ten článek smažte.

5 6
možnosti

To by muselo mazat články spousta lidí (např. pan Kraus, který se už pasoval na experta a to jen proto, že se jako absík párkrát otřel před mnoha lety mundůrem o dělo - a to je pan Kraus v tom případě ještě ten lepší případ). Je třeba vyčkat řádného vyšetření.

6 1
možnosti

V místě, odkud bylo sestřeleno civilní letado, se pohybije několik baterií BUK. Jak mi vysvětlíte, proč ty baterie ukrajinská armáda tahala tak daleko, když separatisté nemají letadla. Milý chlapče, nějak si protiřečíte. Z Vaší strany se jedná pouze o VÍRU, že ukrajinská armáda  vede spravedlivý boj proti "teroristům". Pdle separatistů se jedná o národněosvobozenecké povstání. Každý má svoji pravdu. Na Vašem místě bych si nedovolil pasovat se do role vševědoucího soudce.

8 9
možnosti
Foto

capuušku, kozy jsme spolu nepásli, takže si zklidněte hormon.

Ukrajina tam má celou armádu, evidentně i proti ruským narušitelům ukrajinského vzdušného prostoru, když tam naposled nejspíš vrtulníkem přepravovali speciály.

Já psal o pravděpodobnosti hraničící s jistotou. Vy pravděpodobnost zaměňujete za rozsudek... inu manipulace jako vždy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném