Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

vialli

8. 10. 2012 15:42
V nenormálním vztahu

nemohou vyrůstat normální děti a zvláště ne děti do šesti let, kdy končí doba "základů" učení se sociálnímu chování. Jaké návyky dítě získá do 6 let, takové v životě z 80 % bude. Homosexuálové tyto skutečnosti zlehčují a překrucují, jak jinak, když jsou sami mimo.

2 0
možnosti
L2

Lanta 20O4

8. 10. 2012 15:46
Re: V nenormálním vztahu

Když tvrdíte,že dítě do 6 let pochytí z osmdesáti procent chování svých rodičů,pak mi vysvětlete kde se ti homosexuálové berou ? ;-D

0 0
možnosti
LP

rheingold

8. 10. 2012 15:19
Zajímavé

I když mě toto téma až tak netrápí, intenzita jeho společenské diskuze je více než zajímavá, stejně jako tento článek, který do toho něco přináší konečně podložené argumenty.

Jen by se ještě slušelo uvést, že uvedená statistika je u rodin s adoptovanými dětmi (jak předpokládám), protože v opačném případě by se jednalo o hrubé porušení základního pravidla "všeobecné" statistiky, a sice chybný výběr vzorku, který sám ovlivňuje výsledek (o "drsné", snad až neetické chybě neuvedení této skutečnosti v sumarizaci výsledků nemluvě!) a to z toho důvodu, že pak by zde opravdu mohla roli hrát dědičnost či nevyrovnanost/neharmoničnost vztahu.

Protože předpokládám, že autor článku všechny tyto vlivy uvážil, domnívám se, že neuvedení faktu o tom, že se jedná výhradně o výsledky harmonických soužití, které si adoptovaly děti, je pouze opomenutím a nikoliv dílem diletanstkého statistika nejvyššího kalibru.

2 0
možnosti
LP

rheingold

8. 10. 2012 15:21
Re: Zajímavé

A vida, sám jsem se dopustil chyby - nevysvěltil jsem dostatečně slovo "všeobecná" ... to je navíc chybný termín ... toto může být i cílená statistika, ale pak se musí vzorek, z něhož usuzuje, ve vstupních rysech (nikoliv v hodnocených!) shodovat se skupinou, kam má být promítnut - tedy již zmíněný "filtr" že se jedná o adoptovanéí děti.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

8. 10. 2012 15:11
...

Obhajci vychovy deti homopary, snazite se hodne, ale na pozadi vedeckych vysledku se ukazujete jen jako trapni demagogove. Byli byste smesni,pokud byste nebyli tak nebezpecni. Doufam, ze rozum prevazi u vetsiny spolecnosti a tyhle nemravne excesy vam jednoduse nedovoli.

2 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

8. 10. 2012 15:16
Re: ...

Kterých vědeckých výsledků? Snad né této studie? ;-D Škoda že se v ní neuvádí, jak jsou na tom děti vychovávané homopáry ...

1 0
možnosti
K

kuk.vycuk

8. 10. 2012 14:57
A jéje.

Emeřitní homofob DMUSIL, který se zesměšnil už kdysi na Mageu a nyní má slušný náběh na permban i na Wikipedii ;-D

0 0
možnosti
JJ

Morava69

8. 10. 2012 14:38
Hle ...

... on se našel opovážlivec, který se vzpírá obecné (násilně vnucované) proklamaci a módě. Nevím jestli máte pravdu ... ostatně kdo to může 100% tvrdit  ?... ale za odvahu KARMA !

1 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

8. 10. 2012 14:56
Re: Hle ...

co je na tom odvážného, zkuste rodičům dovést domů chlapa a uvidíte, co je to odvaha ;-D

3 0
možnosti
KB

Patcha1

8. 10. 2012 14:31
Děti spíš ovlivňuje "harmoničnost" prostředí

Již desítky let je známo (v rozporu s klasickou filmovou hláškou), že "zbuznět není možné v průběhu života". Sexuální orientace není ovlivnitelná (natož vyvolatelná, přivoditelná) výchovou, vzorem. Studie proto podporuje sporný názor, že homosexualita je dědičná (více dědičná ze strany gay otce než lesbické matky). To by se dalo řešit jedině tak, že gayové a lesby nebudou mít vlastní děti, což je jednak nesmysl, a jednak to s adopcemi nemá nic společného.

Píšete, že ani nechcete znát výsledky studie, kde jsou oba rodiče homosexuální. Ono by to ale nemuselo dopadnout nijak špatně, spíše naopak lépe než je v tabulce uváděno. A to z jednoho prostého důvodu - vztah dvou homosexuálních "rodičů" je pravděpodobně ve většině případů harmoničtější než vztah hetero + homosexuál. A harmonické prostředí holt poskytne dítěti mnohem přívětivější výchovné prostředí než jakákoliv nefungující rodina.

5 0
možnosti
JD

bubon

8. 10. 2012 14:51
Re: Děti spíš ovlivňuje

Píšete nepravdu. Nikdo ještě nedokázal, že homosexualita je vrozená. Je to jen tendenční a "korektní" tvrdit, že je. Stejně tak ovšem nelze říct, že homosexuála můžete vychovat. Ono je to pochopitelně složitější.

2 0
možnosti

martin013

8. 10. 2012 14:15
Úsměvné

Velmi úsměvné. Snažíte se své hodnoty, orientaci a přesvědčení, obhájit pomocí jakýchsi vědeckých bádání a přístupů. Když už jste ale takový vědec, nemusel byste používat polopravdy a mohl byste chápat jevy v širších kontextech. Např. větší procento dětí z rodin, ve kterých je jeden z rodičů homosexuální (to samo by si zasloužilo bližší vysvětlení), zatěžující stát pobíráním sociálních dávek a snad i podpor v nezaměstnanosti, by si rozhodně zasloužilo zasadit do nějakého reálného časového rámce. Jinak může být toto procento vyšší kvůli ekonomické krizi a nemusí mit nutně nic společného s tím, z jakých rodin děti pocházejí. Totéž se týká i regionálního rozmístění. Takto je zatížený každý podobný výzkum. Použití termínu "sociální katastrofa" je pak opravdu již naprosto nemístné. A ještě něco. Osobně by mě nikdy nenapadlo děti homosexuálních rodičů takto zkoumat. Vás ano. Zamyslete se nad tím, proč asi. Řekl bych, že obavou o blaho státu to nebude. Máte z nich strach. Proboha, proč?

3 0
možnosti
JD

bubon

8. 10. 2012 14:58
Re: Úsměvné

Mě by to napadlo. Když jsou tu tlaky, aby se deviantním párům svěřovali do péče děti, měl by tu být mnohem větší protitlak, aby k tomu nedošlo.

2 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

8. 10. 2012 14:12
Jinak to je milá demagogie v přímém přenosu

Lidé všemožně útočící na homosexuály často způsobí, že dost takovýchto homosexuálů pod tlakem společnosti a odsudků raději vleze do manželství, splodí děti, než aby se otevřeně přiznali ke své orientaci a hledali si partnera stejného pohlaví. Pak ti samí lidí vezmou taková nefunkční manželství, ve kterých se provalilo, že jeden z rodičů je gay a na nich zkoumají zhoubný vliv homosexuálních párů na výchovu dětí, což je utvrdí v tom, jak jsou ti homosexuálové špatní i jako rodiče. :-) Jistěže budou deprivovaná manželství přenášet deprivaci i na děti, to by vám řekl poslední psycholog někde z horní dolní i bez takové studie. Takovouto demagogickou statistiku neberoucí v potaz děti, které vychovávají homosexuální rodiče, kteří nemají rozpadlý vztah, pak ještě vy posunute o kus dál vytrháváním čísel z kontextu a neuváděním některých zásadních dat, které statistika na vašem odkazu ukazuje.

1 0
možnosti
A

A/D

8. 10. 2012 14:06
já vám to řeknu jinak pane natvrdlej

je lepší, když žije dítě v děcáku, nebo u bukvic???? jste debil a klidně mě nahlašte jako nevhodný příspěvek, stejhně to tu brzo nadobro zabalim.

4 0
možnosti
JD

bubon

8. 10. 2012 14:09
Re: já vám to řeknu jinak pane natvrdlej

Střela úplně vedle. Je vidět, že jsi nedotčený jakoukoli diskuzí na dané téma, jinak bys nepoužíval tenhle bludný argument.

1 0
možnosti
FYCN

Fist Your Censor Now!

8. 10. 2012 13:54
Co Čech, to pay-4-bukvice

Stačí českému hetero klukovi nabídnout €100 a uvidíte jak se rychle dopustí jakéhokoliv neheterosexuálního styku. Tudíž daná studie je velmi zavádějící.

0 0
možnosti
JD

bubon

8. 10. 2012 14:10
Re: Co Čech, to pay-4-bukvice

Fakt? Prosím odkaz na tento experiment. Tsss...

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném