Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Alcator

8. 10. 2012 13:53
10 milenek vs. 2 milenci...

Když se mužů a žen ptají, kolik sexuálních partnerů/ek měly/i, dozvídají se výzkumníci, že muži mají v průměru 10 milenek a ženy 2 milence. Když jim připevní na ruce elektrody a tvrdí jim, že jsou na detektoru lži, obě strany své výroky výrazně spřesní a dozvídáme se, že muži i ženy mají v průměru stejný počet sexuálních partnerů. Je to celkem logické, je nás na planetě stejně (mužů i žen), plus mínus jedno procento.

Ve vaší milované studii je u heterosexuálů údajně jen 13% těch, co byli nevěrní, přesto se rozpadá každé druhé manželství. Něco tady nehraje.

Ale nenechte se tím rozptylovat, konečně se našla studie, která potvrzuje váš světonázor, tak se jí držte zuby nehty :-)

Aneb, jak vtipně řekl jistý glosátor: "Považujete homosexualitu za špatnou? Obviňujte heterosexuály! To oni mají všechny ty homosexuální děti!"

3 0
možnosti
JD

bubon

8. 10. 2012 14:10
Re: 10 milenek vs. 2 milenci...

10:2, jo? Prosím odkaz na  tuhle blbost.

0 0
možnosti

jirkass1

8. 10. 2012 13:46
A co tenhle?

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/6549-sokujici-statistika-o-homosexualite-gayove-siri-infekce-a-polykaji-vlastni-vykaly.aspx

.

.

Kdo věří takovejmhle blbostem je s prominutím blbec.

Náboženský blbosti. Jak tohle, tak i blog u téhle diskuze. Autoři by se měli zamyslet nad sebou a jejich potlačenou homosexualitou. Přiznat si to, je první krok ke klidu na duši.

2 0
možnosti
HK

Huckleberry

8. 10. 2012 13:18
Získaná data jsou jedna věc, interpretace druhá

Regn. studie poskytuje data, která vyvrací selanku poslední dekády, jak je homosexuální rodičovství úžasné. V americkém prostředí to došlo tak daleko, že se dokonce začaly zveřejňovat výsledky, že homosexuální rodičovství je lepší než heterosexuální! Česká sociologie jen opisuje zahraniční výzkumy a závěry, takže se s tím také bude muset vyrovnat.

Regnerus se v tradici behaviorální sociologie soustřeďuje na fakta, na jednání. Tj. klade otázky jako zda někdo měl/neměl homosexuální život, prováděl nějaká jednání atd. Ne na názory, na to za co se kdo považuje atd.

Na jedné straně je ideál - heterosexuální rodičovství sezdaného páru. Toto je konzervativní model, který je posledních 150 let rozleptáván liberalismem a hedonismem. Výsledkem je, že část rodičů se rozvádí, rozchází, i když jsou heterosexuální. I výsledky dětí těchto rodičů jsou, v porovnání s ideálem, také špatné. Nu a nyní je otázka, zda se má srovnávat homosexuální rodičovství (ale biologické) s rozvedenými, nebo s ideálem.

0 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

8. 10. 2012 13:21
Re: Získaná data jsou jedna věc, interpretace druhá

rozhodně se nedá porovnávat rodičovství, kde jeden z rodičů je homosexuál (rozpadlé a deprivované vztahy rodičů) s těmi kde jsou oba rodiče heterosexuální a na základě tohoto odsuzovat rodiče, kteří jsou oba homosexuální :-)

0 0
možnosti
RB

TarasBulba

8. 10. 2012 13:03
Kočárky rozhodně prodávat jen heteroušům !

.

0 0
možnosti
K

kočka

8. 10. 2012 13:02
Chybí Vám tam kolonka,

v osmnácti opustil(a) dětský domov ...

A říkejte si co chcete,ale homosexuální rodiče jsou vždycjy lepší než žádný rodiče!

3 0
možnosti

mamina2

8. 10. 2012 13:48
Re: Chybí Vám tam kolonka,

Ale právně volné bezproblémové děti v DD nezůstavají. O ty je veliký zájem i mezi heterosexuálními bezdětnými páry. Povolení adopce homosexuálům tyhle problémy vůbec neřeší.

1 0
možnosti
PZLV

pipina z las vegas

8. 10. 2012 13:01
Pane Musile,

nejsem zastáncem výchovy dětí v homosexuálních rodinách. Ale...

Podle toho, co o sobě v krátké prezentaci píšete, máte znalosti z matematiky, potažmo statistiky. Jistě tedy víte, jakou statistickou hodnotu mají údaje v tabulce. Nebudu se namáhat s tím, abych uvedl statistické nekorektnosti, vy je znáte.

Překvapuje mne, že jste je vy, vzdělaný člověk, použil k prezentaci svých názorů (ty jsou jen a jen záležitostí vaší, pokud je ovšem neprezentujete tímto způsobem, veřejně...)

2 0
možnosti

Mablung

8. 10. 2012 13:27
Re: Pane Musile,

Přesně. Je smutné jak lidé nechápou že slušně přiohnutou statistickou interpretací lze dokázat ledacos. Maximálně tak zapapouškují něco ve stylu "nevěřím statistice kterou si sám nezfalšuji", ale ve skutečnosti dost z nich nechápe pravý význam.

Základy statistiky by se měli brát na základní škole (stejně jako finanční gramotnost) a učitelé by měli děti učit rozpoznat dobře a špatně intepretovanou statistiku. Měli by je učit rozeznat jaká statistika definuje příčinu-následek a u jaké je možno mít více příčin a autor si vybere jen tu která se mu hodí.

1 0
možnosti
IB

lillekatten

8. 10. 2012 12:59
Politicky nekorektní

Vážený pane, ono ani nejde o to, jestli jste politicky nekorektní - jde o to, že jste pablb. Takové články už tu kdysi byly, ale braly si na paškál jistou národnostní menšinu. Fašismus jako vyšitej. Jděte s tou eugenikou už někam.

1 0
možnosti
JD

bubon

8. 10. 2012 14:15
Re: Politicky nekorektní

Hm ,mně přijde, že jen pablb může obhajovat homosexuální "svatby", ještě větší pablb osvojování dětí homosexuály a ještě větší pablb sem tahat fašismus.

1 0
možnosti
MI

Martinigue

8. 10. 2012 12:56
Je zde, prosím, přítomen nějaký-á

heterosexuál-ka?;-D

0 0
možnosti
G

grandaunt

8. 10. 2012 12:58
Re: Je zde, prosím, přítomen nějaký-á

96 %

1 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

8. 10. 2012 12:47
Nebudu raději ani zjišťovat, co je to za studii

a kdo je jjeím autorem, když vidím že porovnává naprosto neporovnatelné. Ale vždyť vy porovnávaté rodiny, kde jsou kompletní rodiče s velkou pravděpodobností s rozpadlými a nefunkčními rodinami, kde jeden z rodičů je homosexuál (tedy klasická situace, kdy se žene homosexuál pod předsudky do heterosexuálního vztahu a pak vyleze na povrch, že k partnerovi nebyl upřímný v tom základním - lásce). Kolik takových rodin pak funguje dohromady? Kolik procent lidí zůstane žít s partnerem, ikdyž se o něm dozví že je homosexuál, tedy city k vám jenom předstíral? Cituji Vás "Výsledky studie, kde jsou oba rodiče homosexuální snad ani nechci znát", ale přitom takové výsledky by byly ty, které bychom mohli brát opravdu vážně. Na mě to působí, jako by si odpůrci domácích zvířat zvolili studii, v nichž by porovnávali život dětí soudržných manželství s těmi, kde je jenom jeden rodič a pes a na základě těchto výsledků mluvili o zhoubném vlivu domácích zvířat na děti.

4 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

8. 10. 2012 12:43
No a teď si vemte, že podle psychologických statistik

masových vrahů téměř 100% z nich pocházelo z neharmonických či neúplných, zato heterosexuálních rodin! No co si z toho má člověk vybrat? Já bych si z toho snad radši nevybírala nic, statistiky jsou k ničemu, třeba podle té vaší bych musela být sebevrah na podpoře, protože mě do mých 17 let vychovávaly samé ženy bez závazků, a vidíte, nejsem ;-)

2 0
možnosti
DM

dmusil

8. 10. 2012 15:01
Re: No a teď si vemte, že podle psychologických statistik

100% ? Tomu nevěřím. Statistika nic jako 100% ani neumí. Jsem přesvědčen, že se mýlíte. Navíc argumentace vraždou a sebevraždou je argumentace extrémem.  Takový argument je nanic. To že jste vychovávána sérií žen neznamená, že musíte být sebevrah. Studie pouze uvádí, že pokud by jedna z těchto žen byla lesba, měla byste větší sklon k sebevraždám a dalším symptomům. Ani to však nezaručí, že skočíte z nuseláku. Ta implikace takto neplatí, to by bylo jasné i žákovi základní školy schopného řešit slovní úlohy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném