Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přitom je to tak jednoduché. Heterosexuální pár má mít přednost, ale je-li volba mezi starostlivými homosexuály nebo ústavem, pak proč ne. Asi těžko dosáhnou na jiné než postižené či romské dítě, ale fandím každé pomoci. 

P.S. Zkoumání rodin pro adopci je už teď vcelku důsledné

4 1
možnosti
Foto

Ta mínuska jsou dosti zavádějící. Proto vysvětluji - nevidím důvod, proč by se měl preferovat hetero nebo homo pár, nechť jsou si rovni. Jinak souhlas.

0 2
možnosti
PK

P75a98v82e81l 26K39u73l66a

14. 9. 2015 19:07

"... ale já se ptám - a co práva většiny?"

A já se ptám, kdo je omezuje? Jaké vaše právo se omezí, když Franta s Tondou adoptují Pepíka?:-)8-o

12 1
možnosti
Foto

V takovém případě jde především o porušování práv dítěte.

0 0
možnosti
HB

Všude slyším, jak je adopce homosexuálů v pořádku a úplně normální. JEN na to společnost není připravená. Takže první generaci (!) dětí, které adoptují homosexuálové, tím pádem pošleme do nepřipravené společnosti. To nám budou určitě hrozně vděčné, až si je budou dobírat spolužáci, rodiče kamarádů, nebo úplně cizí lidé. Stačilo by se podívat podrobněji na zkušenosti zemí, kde to už funguje. Jak jsou spokojení adoptivní rodiče a především ty děti. A nikdo mě nepřesvědčí, že dokud se to nezavede, nikdo si nezvykne a naopak. Metoda "hodím tě do vody a plav" má různá využití, ale tady se bavíme o lidských osudech, se kterými se cítíme být povolaní takto manipulovat. Odložené děti mají už tak dost velké stigma, že nevidím jako vhodné jim přitěžovat ještě dalším "společenským znevýhodněním", jakým adopce homosexuálním párem bezesporu dnes je.

3 0
možnosti
BG

Když své děti vychováváme vlastním příkladem, pak jsme také odpovědni za to, co z nich vyroste. Pokud svému dítěti budete říkat, že jsou homosexuálové zlí a špatní lidé, pak bude taky šikanovat ostatní. Nikdy nevíte, co z Vašich potomků vyroste, ať jsou vychováváni kýmkoliv a sebelépe. Myslíte si, že rodiče A. Breivika jsou na svého syna pyšní?

0 0
možnosti

Ono jde o trus, ale lidé jako autor prostě mohou ukázat spravedlivé rozhořčení.

Jak už tady bylo psáno, jde o marginální problém. Jednak má o adopci zájem minimum teplých (lesba si ho nechá udělat umělým oplodněním, gay coby chlap nemá tak rozvinuté rodičovské pudy), jednak je dětí pro adopci minimum, takže na ně zbyde nějaké to cikáně, které stejně nikdo nechce.

Je také si potřeba uvědomit, že jedním z kritérií je stabilita rodiny. Bukvice jsou hodně přelétavé a jejich svazky vydrží prd. A jak bylo řečeno, lesby (které mají naopak svazky pevné) si mohou děti splodit samy.

4 0
možnosti
BG

Nepaušalizujte, prosím. Objevuje se tady jeden diskutující, který má trvalý vztah cca 10 let, totéž mohu naštěstí říct i já. Takže kolik gayů a leseb znáte, že tvrdíte něco o jejich promiskuitě? Nemyslím to, co se dočtete na internetu, ale od lidí, které znáte.

A co takový heterosexuál, který má každé dítě s jinou ženou? Napadá mě příklad Dalibora Vrány z "Vrchní, prchni", ale nepochybuju o tom, že se takový případ vyskytuje i v realitě.

2 0
možnosti
MK

Zvláštní,že každá menšina má ambice diktovat většině,co má dělat. Divné,no ni?

0 1
možnosti
Foto

J53a31n 92P78e73c95h87a

14. 9. 2015 15:25

Vůbec nic proti LGBT nemám, ale... Pokud splodí gay nebo lesba dítě, stane se logicky jeho otcem nebo matkou, o tom žádná. Ale pokud dítě nesplodí a che žít v homosexuálním svazku, nemůže si nárokovat právo na adopci cizího dítěte. To mi připada tak nějak přirozeně logické, a proto bych toto nepovolil.

2 0
možnosti
MB

a jaký je rozdíl, když díte vychovává rozvedná matka/otec jako samoživitel/ka, a tím, když to díte vychovává lesba nebo gay... já tomu prostě nějak nerozumím.

2 2
možnosti
MB

prosím vás, co to melete? o jakém ohržení homosexuály tady píšete? vždyť si sám protiřečíte... v jednom odstavci nám sdělujete, že gayové a lesby (ti mutanti, nelidi a kdoví co všechno) jsou tak miniaturní menšinou, že jejich problémy jsou natolik marginální, že není třeba je řešit na parlamentní úrovni... a v zápětí nám dramaticky sdělujete, že stát, rodiny a společnost jsou ve fatálním ohrožení, protože homosexualismus nás hodná všechny uchvátit a zničit.

ale to je nejspíš marné... mimochodem vám, jako otci 6 dětí, přeji, aby žádné z vašich dětí nebylo postiženo touto strašlivou nemocí (jak si myslíte) a nebylo ani gayem ani lesbou... popř. doufám, že se netrápí s oddalováním přiznání své pravé orientace, z důvodu toho, že jejich vlastní otec netolerantní psychopat. V

12 2
možnosti
JJ

Aha. Nic nevíte. Třeba toto http://zpravy.idnes.cz/islamsky-stat-a-popravy-gayu-a-zlodeju-dyd-/zahranicni.aspx?c=A150119_105103_zahranicni_ert

Jsou kultury, kde takový jedinec to má moc těžké. A většina náboženství takové jedince zavrhuje. Jenže ona je to trochu obrana přírody proti přemnožení. Takže předpokládám, že jich bude víc než 4%,  protože jako druh jsme přemnožení. Řešení většiny problémů není investice do zvýšení porodnosti, ale spíš nějaká regulace. Akorát dosud nebyl nalezen nějaký vhodný způsob. Např. v Číně se jim to vrací jako bumerang - příliš mnoho mladých mužů.

Rodiny o jedenácti dětech to je výsměch přírodě, ekologii a rozumnému chování. Dalo by se říci, že jde o nestřídmost.

0 0
možnosti
Foto

Zveřejníte i odpověď paní poslankyně?

0 0
možnosti
Foto

Adopce se týká jen těch, kteří dítě k adopci dávají, a těch kteří ji přijímají. Nikdo třetí jim do toho nemá co mluvit.

2 2
možnosti
OP

Je třeba ještě doplnit to nejdůležitější, totiž, že děti vyrůstající mezi homosexuály jsou absolutně znevýhodněné vůči dětem s hetero orientací a punc "byl jsem odložen k páru, který si mě vydupal a prostřednictvím mne si kompenzoval své komplexy". Nikdo nemá právo takto dětem předurčovat jejich neštěstí

10 3
možnosti
Foto

Přesně tak. Však Vy znáte můj postoj, paní PavlíkováR^

2 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném