Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

http://ona.idnes.cz/pribeh-deti-z-domova-0qu-/deti.aspx?c=A150915_135132_deti_pet

Otčím násilník, matka alkoholička. Ale nejdůležitější je právo dítěte mít rodinu, že?

0 1
možnosti
Foto

obhajovat jednu špatnou věc jinou špatnou věcí  domělé opozice je doménou chudáků. Vrána k vráně sedá.

0 0
možnosti
Foto

Na homosexuálech (je jedno, jedná-li se o muže či ženy) se mně nejvíc líbí, jak začnou řvát, vytahovat práva na svoji orientaci a já nevím co všechno, když DRTIVĚ VĚTŠINOVÁ SPOLEČNOST nechce akceptovat jejich požadavky.

Jsou přesně jako nevycválaní frackové, kterým někdo vzal hračky a hodil je do kanálu.

V tomto případě ty hračky ještě ani nedostali a už řvou jako pominutí. Už jenom tato skutečnost dává autorovi článku plně za pravdu, protože takto se normální člověk nechová.

Všechny ty Prag Pride a podobné akce včetně jejich podpory nejrůznějšími pseudoosobnostmi jsou úplně stejnou masáží, jako momentálně probíhá v souvislosti s importem islamistů do Evropy.

Nemohu nezmínit výrok mistra překrucování, lží a účelových projevů, jedné z největších nacistických zrůd Josefa Goebellse, cituji: "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.", konec citátu.

Ve svém důsledku budou tak dlouho opakovat, že homosexualita je normální, až to nakonec bude úplně obráceně a heterosexualita bude považována za něco nenormálního. Akorát jsem zvědavý, jak naučí rodit muže penisem a ženy oplodňovat vagínou.

2 0
možnosti
BG

Na heterosexuálech (některých!) se mi nejvíce líbí, jak začnou řvát, když se dva kluci nebo dvě holky chtějí vzít. Řeší něco, co se jich vůbec netýká.

Vysvětlete mi, pane Chmelaři, toto: i heterosexuálové se dělí na dvě skupiny, jedné homosexuálové nevadí, nemají problém s jejich podporou a nijak to neublíží jejich sexuální orientaci ani nerozvrátí manželství ani nezmanipulují jejich potomky. A ta druhá skupina heterosexuálů, která homosexuály nenávidí a považuje je za nějaká monstra, zrůdy a já nevím co všechno, brojí proti tomu, aby se dva lidé stejného pohlaví měli rádi a případně vychovali dítě do další generace.

0 0
možnosti
VP

Plně s Vámi souhlasím. LBGT hnutí zastupuje názory několika promile společnosti a chtělo by rozklížit statut rodiny a rodičovství. Přitom je to právě rodina a zdravý heterosexuální vztah který pro společnost dodává nové občany. Sebevědomé a v tradičních hodnotách ukotvené.  

Na stránkách www tečka homosexualita tečka cz naleznete hodně informací, které pomohou zorientovat se v problematice, která je v zajetí neplodných diskusí odvracejících pozornost od podstatného.

Homosexuální pár je na úrovni úchylného heterosexuálního páru a oba typy soužití mají právo na pomoc - existuje celá řada specializovaných lékařů, psychologů a sociálních pracovníků, kteří jim mohou pomoct a já jim to rád poskytnu část svých z daní. Ostatně je to v drtivé většině naučená a léčitelná záležitost jak dokazují výzkumy Dr, Paula Camerona.

Tím, že zrovnoprávníme blázna s normálně uvažujícím člověkem sice formálně odstraníme blázny, ale trpícím tím spíš ublížíme - nadobudou dojmu, že jsou normální a dříve nebo později ublíží sobě nebo ostatním.

2 0
možnosti
BG

Snad ten hnůj, jako jsou Vámi zmiňované stránky, neberete vážně! 8-o I jako vtip je to špatné.

Takže lesba je podle Vás blázen a člověk zralý pro specializovaného lékaře, ano?

0 1
možnosti
JF

Nevolit ČSSD. Kdo toto četl v jejich volebním programu?

0 0
možnosti
Foto

Ani já je volit nebudu, ale tuto jednotlivou paní poslankyni, která to ve své straně s touto aktivitou nebude mít lehké vzhledem k počtu feministek tam oxydujícím, tak tuto paní poslankyni rád podpořím.

1 0
možnosti
RM

S Vaším názorem v principu souhlasím.

V blogu je spousta textu - ale nejdůležitější jsem jaksi nenašel. Kde je adresa té petice ??? Nebo, kde je napsáno jak jí podpořit, kam zajít atd... ?

0 0
možnosti
Foto

když jí dám do článku, tak to smažou. Zkuste googlit jméno poslankyně a slovo petice. Případně jít na http://www.petice24.com/a/123508

1 0
možnosti
JD

Možnost výchovy dětí v homosexuálních párech ano. Formou adopce ne. Adopce jen pro heterosexuální páry - jde totiž o mechanismus, který v ostatní lidech vyvolává dojem, že jde o vlastní dítě. A to u homosexuálních párů není možné.

1 2
možnosti
VP

Podstatné je uvědomit si naprosto odlišný charakter homo párů - mužských a ženských. Dle výzkumů se ukazuje, že mužské páry jsou jenom velmi výjimečně spolu déle než 5 let. Jejich podstatou je věčné hledání zamilovanosti a rychlé střídání partnerů. Podle důkladné práce Bella a Weinberga 74% mužských homosexuálů uvedlo, že mělo během svého života více než 100 partnerů, 41% více než 500 partnerů a 28% více než 1000 partnerů!!! Do takovéhoto prostředí chcete umístit dítě? Jak zabezpečíte že některý z 1000 partnerů adoptivních rodičů svěřené dítě neznásilní? Často jsou to bisexuálové, narkomani, atd...

U homosexuálních žen je to něco jiné - tam se statisticky vyskytuje ještě vyšší věrnost než u heterosexuálních párů.

1 0
možnosti
BG

Další takový blázen, co si myslí, že homosexualita rozvrátí společnost a že sňatky homosexuálů zlikvidují současné rodiny. A ohledně těch adopcí máte na mysli jaké děti? Vaše? Vašich sousedů? O ty, co se ještě nenarodily?

Jste docela naivní, když si myslíte, že ta tzv. tradiční rodina je všespásná. Možná jste nikdy neslyšel o týraných a zneužívaných dětech v rodinách, které jsou sice úplné, ale ne tak docela v pořádku. Někteří lidé nemají problém s početím dětí, ale jejich výchova - to už je vyšší dívčí. Na některých příkladech je jasně vidět, že ta tzv. tradiční rodina prostě selhala. Ale tu rodinu můžete podporovat i jinak než zákazy. Ostatně - jak jste tu tradiční rodinu podpořil Vy? Kolik jste zachránil manželství? V kolika rodinách jste zabránil týrání dětí?

Pokud může vychovávat dítě matka, která jej krmila moukou, dokážu to se svým partnerem mnohem lépe. A navíc to dítě budu mít i rád a nebudu se snažit se jej otrávit (jako to udělala jedna matka své dceři fridexem).

12 2
možnosti
MM

Nevidím adopci homosexuály jako něco, co samovolně zničí koncept tradiční rodiny. Ale tradiční rodina, v ideálním případě také elementárně fungující, je prostě zárukou zdravého rozvoje společnosti. Adopce homosexuály vede a priori k vytvoření nefungující rodiny pro absenci jednoho z rodičovských vzorů (dopad nelze posoudit z krátkodobého hodnotícího pohledu). Je právě proto ale otázka, zda má smysl ze strany státu legalizovat další, již z principu nefunkční rodiny...

1 0
možnosti
JN

Chtějí živit děti z útulků za svoje vydělané peníze. Vy chcete ty děti nechat hnít v útulcích, povětšinu obklopené šikanou a peníze jenž se nám berou z kapsy, tak polovina z nich zmizí bůh ví kde.

8 1
možnosti
MM

Tohle je velmi naivní způsob myšlení. Totiž povolení adopce homosexuály nepovede v žádné míře ke snížení počtu těchto (do určité míry již defektních) dětí. Nebo si myslíte, že v případě adopcí budou mít homosexuálové v obecné rovině jiné preference při výběru adoptovaného dítětě než heto?

1 0
možnosti
Foto

Víte, doufám, že i mezi heterosexuály jsou lidé s jinými úchylkami, pedofilové atd

2 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném