Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

hendrixx

14. 10. 2012 23:36
Autore, klídek!

Tak si ten anální sex někde vyzkoušejte, když vás ta představa tak obsedantně pronásleduje. Není ale snad nutný kvůli tomu obtěžovat veřejnost nějakejma tabulkama, note bene zjevně nesmyslnejma. ;-D

2 1
možnosti
DM

dmusil

15. 10. 2012 20:19
Re: Autore, klídek!

K vašim myšlenkovým postupům snad asi spíše no comment.

1 0
možnosti
TH

Gmurr

14. 10. 2012 22:34
jak muze byt nekdo NACHYLNEJSI k stejnopohlavnimu

sexu?

To je otazka nejake nachylnosti, kdyz se pod vlivem okoli nachyli? neumim si to predstavit, ze dite majice za rodice dve zeny bude spise lesbicke nez dite heterosexualnich rodicu..............jak to to dite vyzkouma?

8-o

3 1
možnosti
DM

dmusil

15. 10. 2012 20:22
Re: jak muze byt nekdo NACHYLNEJSI k stejnopohlavnimu

je zcela jedno, jak na to přijde dítě, či zda si to umíte či neumíte představit. Jednoduše se to děje a vám nezbývá, než akceptovat realitu. Jinou cestou by bylo zatloukat, zatloukat a zatloukat a obviňovat zdroje takových myšlenek z neodbornosti či homofobie. Máte na výběr.

1 0
možnosti
FH

Bouše

14. 10. 2012 17:42
Ježíšmárjá, to je blbé jako ta tabulka !

8-o :-P Rv

7 0
možnosti
LH

Hyacinth Bucket

14. 10. 2012 19:11
Re: Ježíšmárjá, to je blbé jako ta tabulka !

;-D R^

3 0
možnosti

Tramp_007

14. 10. 2012 14:13
Jakmile někdo použije výraz "homosexualista",

řeknu si: "Ejhle, blbec."

8 0
možnosti
DM

dmusil

14. 10. 2012 17:31
Re: Jakmile někdo použije výraz

Jakmile řekne někdo "ejhle,blbec", nedozvíme se sice nic o popisovaném subjektu, zato se však dozvíme něco o původci tohoto hodnocení.

0 0
možnosti
VL

VŠ lektorka

13. 10. 2012 19:03
Není snadné rozlišit příčinu a následek

a v souvislosti s touto studií mě napadá otázka, zda

tyto nejsou zaměněny autorem blogu...

Viz. např. klasická otázka: Jsem tlustá, protože jsem nešťastná, nebo jsem nešťastná, protože jsem tlustá?

Za slovo "tlustá" si samozřejmě můžeme dosadit jakékoliv jiné přídavné jméno, označující vlastnost davově neoblíbenou.

2 0
možnosti
DM

dmusil

14. 10. 2012 17:34
Re: Není snadné rozlišit příčinu a následek

ano, to je častý argument, každopádně říkají li aktivisté, že je to pro ně vrozené (což pochybuji), pak to asi bude ta příčina. Vše ostatní jsou už jen následky.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

12. 10. 2012 11:45
Vážený autore,

pokud neumíte číst vědecké studie, nedělejte to. Zvlášť takové, které se týkají lidského chování, protože i bez autorovy invence musíte mít na mysli i věci, které neuvádí. Předem: studie je o rodinách, kde je jeden z partnerů latentně nebo zjevně homosexuální, přesto je nucen žít ve svazku, který je pro něj nepřirozený, nucený, vyžaduje přetvářku. Takové svazky nebudou nikdy citově zdravé a je jedno, jestli jeden partner bude homosexuální, příživník, gambler, sukničkář nebo cokoliv. Výsledky takové studie se dají interpretovat tedy také tak, jak nepříznivé a pro všechny nezdravé je nutit homosexuála do heterosexuálního, "správného", "normálního" a kdovíjakého ještě chování. Možná, kdyby se objevila studie, kde se bude srovnávat vyrovnanost dětí ze stabilních hetero- a homosexuálních svazků, byl byste výsledky překvapen.

Za další: když už chcete používat ty cizí termity, pozor, aby takové počívání neskončilo velkým fiakrem. Píše se longitudinální, ne longtitudinální.

8 0
možnosti
VNP

veš na pleši

12. 10. 2012 11:46
Re: Vážený autore,

V českém prostředí doporučuji pro tento typ studie spíš slovo prospektivní. Pozor na to. Jen pak usvědčujete sám sebe z neodbornosti, když už tady chcete interpretovat vědecké studie (jinými slovy, nemáte na to).

5 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 10. 2012 5:35
O koze a o voze?

Po nahlédnutí do zdroje, ze kterého jste čerpal, mám pocit, že tu došlo ke zmatení pojmů. Studie se podle všeho týkala dětí, které někdy žily v nějaké formě "orientačně smíšeného manželství", tj. rodině, kde jeden rodič je homosexuální a druhý nikoli. Ačkoli u nás se tomuto fenoménu věnuje málokdo, v USA, kde jsou takových rodin 2 miliony, je to téma docela dobře zpracovávané a prozkoumané (nejdůkladněji asi Amity Pierce Buxton, nejpopulárněji Bonnie Kaye). Taková rodina je sama o sobě "netradiční", nestabilní a udržování takového manželství náročné a mnohdy toxické pro všechny zúčastněné, u kterých se často vyvíjejí různé formy poruch chování nebo psychiky. Manželství, která jsou stabilní, bývají často "otevřená", odkud tedy může pramenit větší tolerance k nevěře (tady by bylo třeba rozlišovat nevěru po vzájemném souhlasu a nevěru jako podvádění).

4 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 10. 2012 5:39
Re: O koze a o voze?

V každém případě se mi zdá naprosto pochopitelné, že OSM, stejně jako každé jiné nešťastné manželství, produkuje

labilnější potomky než manželství dvou heterosexuálů. Na druhou stranu to nevypovídá vůbec nic o tom, zda děti vyrůstající ve svazku dvou nefrustrovaných, vyrovnaných jedinců s přiměřeným sebevědomím a dobrým vztahem sami k sobě (což případ ženatých homosexuálů/vdaných lesbiček a jejich protějšků nebývá) JAKÉHOKOLI POHLAVÍ budou nezaměstnané, sebevražedné či nevěrné. (A propos, s tou nevěrou - ta čísla u heterosexuálních rodin se mi zdají podezřele nízká, v porovnání s heterorodinami v ČR! ;-))

6 0
možnosti
PS

lecaks

10. 10. 2012 22:38
Doplnění

Zajímavé je, jak se diskuze rozrůstá. Což svědčí o těch, kdo má čas a peníze se marnostem, závislostem věnovati. Spíše by měli nastudovat díla Břetislava Kafky z Červeného Kostelce nebo J.A.Komenského a snažit se odkazem a radami říditi. Ale to chce pevnou vůli - nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu.R^

0 0
možnosti
EK

Y.N

10. 10. 2012 7:54
Hm, tak u nás je taky skupina velmi náchylná k pobírání

všem požných příspěvků, ale kupodivu jsou všichni heteráci.

A podpora homosexualismu se dělá jak, on Vás nutil někdo k homosexulní orientaci;-D;-D;-D;-D

A ty dřisty o nevěře to je už vrchol, to běžte vykládat samoživitelkám, od kterých heterák odešel za jinou a neplatí výživné[>-]

4 0
možnosti
DM

dmusil

10. 10. 2012 11:07
Re: Hm, tak u nás je taky skupina velmi náchylná k pobírání

Všichni určitě ne. Jistě jsou v té skupině nějaká ta údajná 4%... v reálu max 1,5%. to že taková skupina na podpoře existuje je fakt, ale o tom tento článek není.

Ohledně nucení orientace. Ne, nikoliv orientace se cpát nedá. Ale !homsexuální chování !mi cpou na každém rohu, při každém Pride průvodu a běžný člověk je tím tu a tam v různé míře obtěžován. To je i důvod, proč se jim občas říká buz....t, tedy od slova buzerace / obtěžování. Příkladů by se mezi veřejností našlo jistě dostatek a to nejen verbálně, v parlamentu a v médiích, ale i fyzicky, běžným frotérstvím počínaje a hrubšími omezeními osobní svobody konče. A ohněte se potom pro propisku, že? :c)

2 0
možnosti
I

ignorantka

9. 10. 2012 19:09
zadna socialni katastrofa ze studie nevyplyva

studiji jsem si nastudovala celou v originale, ale zadne zavery o socialni katastrofe z ni nevyplyvaji ani v puvodnim jazyce!

skoda, ze se tady neda vlatne vubec vecne diskutovat.

jen same plivance, jak na vysledky studie, tak na Texas a na University of Texas.

smutne

4 0
možnosti
I

iVčera.iDnes.iZítra

9. 10. 2012 19:29
Re: zadna socialni katastrofa ze studie nevyplyva

Já jsem si nevšimla, že by někdo plival na výsledky té studie. Jen byl autor slušně upozorněn, že použil jen tu část statistky, která se mu hodila.

2 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
polokonzerva, aneb polokonzervativně o všem možném a někdy bohužel i zcela nemožném